Golimag

درمان لیزر بواسیر هموروئید در تهران، شقاق، فیستول، کیست مویی و انواع زگیل تناسلی

Golimag

درمان لیزر بواسیر هموروئید در تهران، شقاق، فیستول، کیست مویی و انواع زگیل تناسلی

تخصصی ترین وبلاگ درمان لیزر بواسیر هموروئید در تهران، شقاق، فیستول، کیست مویی و انواع زگیل تناسلی

۸ مطلب در تیر ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۱
  • ۰

بررسی تاثیر لیزر در درمان بیماری های نشیمنگاهی و دلیل محبوبیت آن

مقعد مهمترین بخش گوارش است که از اسفنکتر داخلی و خارجی برای دفع تشکیل شده است. اختلال در هر یک از اجزا و سلول های مقعد باعث به وجود آمدن بیماری هایی مانند هموروئید یا بواسیر، شقاق، کیست مویی و…. خواهد شد.

با توجه به آمار و اطلاعات پزشکی، بیماری های نشیمنگاهی و مقعدی روز به روز در حال زیاد شدن و گسترش می باشد. در این میان برخی از افراد هم به دلایل مختلفی مثل ترس و یا خجالت به پزشک مراجعه نمی کنند و این خود باعث بدتر شدن بیماری و مشکل شدن روند درمان خواهد شد. فرد مبتلا باید بداند در صورت مشاهده علائم اولیه و نشانه هایی مانند درد مقعد و یا خونریزی و …  اگر برای تشخیص و یا درمان اقدامی نکند ممکن است این علائم نشانه هایی از بیماری های پرخطر تری مثل سرطان مقعد و یا… باشد.
یکی از شایع ترین و دردناک ترین بیماری های مقعدی بواسیر می باشد که تقریباً تمامی افراد بزرگسال در طول زندگی خود برای یک بار هم که شده آن را تجربه کرده اند و یا برخی از علائم بواسیر را داشته اند. برای درمان این بیماری در عصر حاضر راه و روش های زیادی وجود دارد که هرکدام معایب و مزایای خاص خود را دارند برای مثال رابربند یا استاپلر روشی برای درمان هموروئید می باشد که در روش رابربند با بستن باند لاستیکی به دور زائده و توده ی بیرون زده ی بواسیر، جریان خون رسانی به آن قطع شده و بعد از مدتی می افتد. این روش بسیار دردناک بوده و به طور قطعی و صد در صد هم نمی توان گفت که بدون بازگشت و عود می باشد علاوه بر اینها ممکن است نیاز به استراحت و طی کردن دوره نقاهت داشته باشد.

در روش استاپلر هم با استفاده از یک دستگاه مانند منگنه جریان خونرسانی به عروق هموروئید را قطع می کنند تا بعد از مدتی به طور کامل از بین برود.

در واقع در تمام روش ها به جز لیزر درمانی نوعی جراحی و تهاجم وجود داشت که باعث از بین بردن یا بریدن و افتادن توده می شد. اما امروزه تنها روش غیرجراحی و کم تهاجم درمان بواسیر یا هموروئید با لیزر می باشد که به دلیل محبوبیتی که دارد انتخاب اول بیشتر بیماران می باشد. در لیزر هموروئید، بیمار درد یا خونریزی نداشته و به صورت سرپایی درمان می شود و همان روز هم می تواند به ادامه کارهای روزمره خودش رسیدگی کند. این روش معمولاً در کمتر از نیم ساعت قابل انجام است و نتیجه ان دائمی بوده و این طور نیست که بیمار باید برای درمان چند جلسه مراجعه کند.

نه تنها در مورد بواسیر یا هموروئید بلکه در مورد تمامی بیماری های نشیمنگاهی هم توصیه پزشکان و هم انتخاب خود بیماران همین روش می باشد. شاید بپرسید چرا؟

مزیت لیزر نسبت به سایر روش ها و جراحی چیست؟؟؟
در ادامه به بررسی دلیل برتری و محبوبیت لیزر نسبت به تیغ جراحی می پردازیم:

در لیزر درمانی برای برداشتن توده یا زائده، انتهای عصب توسط اشعه و نه تیغ یا چاقوی جراحی برش داده می شود و خود به خود ترمیم می شود پس در نتیجه بیمار پس از عمل درد بسیار کم و خفیفی خواهد داشت. در واقع لیزر خود به عنوان ترمیم کننده عمل می کند و در هنگام برش عروق و اعصاب، ترمیم هم انجام می دهد.
درمان با لیزر به صورت سرپایی در مطب قابل انجام است و نیازی به بیهوشی ندارد و با بی حسی موضعی انجام می شود. بنابراین بیمار نیازی به بستری شدن و به هوش آمدن هم ندارد.
بیمار خیلی سریع تر می تواند به سرکار و یا منزل خود برگردد.
هنگام عمل با لیزر بیمار ۸۰ درصد درد کمتری نسبت به جراحی سنتی دارد و همین امر خود باعث آرامش و اعتماد بیمار به پزشک می شود.
دوره نقاهت بسیار کمتر نسبت به جراحی سنتی می باشد مثلاً در جراحی سنتی کیست مویی فرد بیمار حداقل تا دوماه درگیر عوض کردن پانسمان و ترمیم زخم باز می باشد ولی در لیزر کیست مویی اگر بصورت بسته انجام شود، نهایتاً تا دو هفته بعد محل عارضه و زخم به طور کامل بهبود می یابد.
لیزر دارای فیبر بسیار نازک و یا سوپرتین می باشد و به همین دلیل هنگام جراحی با لیزر بافت های سالم اطراف آسیب نمی بینند و می توان در جراحی های بواسیر یا هموروئید و سایر بیماری ها از نوع پیشرفته، از آن استفاده نمود.
امواج از طریق هندپیس به بدن نفوذ می کند و خود لیزر تماس مستقیم با ناحیه و بافت مورد عمل و آسیب دیده ندارد. همین موضوع باعث می شود امکان انتقال بیماری های عفونی و یا هپاتیت و ایدز در جراحی با لیزر به صفر برسد. در صورتی که در روش جراحی سنتی این خطر همیشه وجود دارد.
جراحی سنتی مثل جراحی با تیغ یا چاقو و یا کوتر عوارضی مثل سوختگی بافت های سالم اطراف، جوش نخوردن زخم و یا خونریزی و حتی بی اختیاری در دفع گاز و مدفوع دارد در صورتی که لیزر هیچ کدام این عوارض و مشکلات را به همراه ندارد.
از آنجایی که بعد از عمل لیزر، زخم و یا اسکار بر روی پوست باقی نمی ماند پس نیازی هم به پانسمان کردن و تعویض پانسمان محل عمل نمی باشد.
وقتی لیزر را با سایر روش های سنتی مثل جراحی و هموروئیدکتومی مقایسه می کنیم، میبینم که لیزر معجزه و انقلابی در دنیای پزشکی می باشد مخصوصاً در مورد بیماری های مقعدی و یا نشیمنگاهی.

مثلا در قرون وسطی برای درمان بواسیر میله ای داغ شده را چند بار در مقعد بیمار فرو می کردند و یا در مورد کیست مویی، موفقیت لیزر بیشتر از ۵۰ درصد بیشتر از جراحی سنتی می باشد.

منبع : https://jarah.clinic/articles/%d9%85%d8%b2%db%8c%d8%aa-%d9%84%db%8c%d8%b2%d8%b1/

  • golnar jody
  • ۱
  • ۰

علت سوزش مقعد بعد از خروج مدفوع چیست 

احساس درد و سوزش مقعد موقع دفع مدفوع و یا اجابت مزاج حس رایجی است که معمولاً بیشتر افراد آن را تجربه می کنند، اما اکثراً و به خصوص زنان از بیان آن خجالت می کشند و فرصت درمان را به خودشان نمی دهند. اما این

دلایل سوزش مقعد

اگر هنگامی که احساس می کنید نیاز به دفع مدفوع دارید ولی از ترس دردناک بودن و سوزش آن، این کار را به تعویق می اندازید باید بدانید که با این کار نه تنها درمان نخواهید شد بلکه وضعیت خود را بدتر می کنید. این مشکل دلایل مختلفی دارد که در ادامه به چند مورد از شایع ترین آنها می پردازیم:

هموروئید یا بواسیر

بواسیر یا هموروئید هم یکی از دلایل سوزش هنگام دفع می باشد زیرا هموروئید همان التهاب و ورم رگ های درون روده بزرگ است که این موضوع می تواند باعث دردناک شدن دفع مدفوع برای شما شود. در واقع به دلایلی مثل چاقی و اضافه وزن، بارداری و یبوست به این رگ ها فشار زیادی وارد می شود و این فشار باعث ورم و التهاب عروق دیواره رکتوم می شود.  بهتر است قبل از این که بیماری شدت یابد با روش هایی مثل افزایش مصرف فیبر و جلوگیری از یبوست، از آن پیشگیری نمایید. در غیر اینصورت یا باید با روش های تهاجمی مثل عمل جراحی سنتی بواسیر و یا لیزر درمانی هموروئید خود را درمان نمایید.

پارگی ها و شکاف های اطراف مقعد

پارگی ها و شکاف هایی که در اطراف مقعد و یا زیر پوست مقعد هستند ممکن است باعث این سوزش شوند. این شکاف ها بر اثر عوامل مختلفی مثل شقاق، رابطه مقعدی، یبوست و یا تنقیه به وجود می آیند. در این حالت معمولاً هنگام دفع مدفوع مقعد تان می سوزد و یا حتی ممکن است خون روشن هم روی دستمال توالت مشاهده کنید که بهترین کار برای درمان و جلوگیری از عود مجدد این شکاف ها گنجاندن فیبر زیاد در رژیم غذایی  و نوشیدن مایعات و آب کافی می باشد. 

التهاب رکتوم یا پروکتیت Proctitis

این بیماری جزو بیماری های التهابی روده مثل کرون روده و یا کولیت اولسراتیو می باشد و می تواند ناشی از این بیماری ها باشد. البته بیماری هایی مانند سیفلیس و کلامیدیا هم که از بیماری های جنسی می باشند می توانند باعث پروکتیت شوند.

به دلیل اینکه رکتوم انتهای روده بزرگ و قبل از مقعد است بنابراین اگر ملتهب شود عبور مدفوع سخت و دردناک شده ولی معمولاً با داروهای ضد التهاب و یا آنتی بیوتیک قابل درمان است. همچنین سایر بیماری های التهابی روده مثل کرون و یا کولیت اولسراتیو اگر باعث اسهال شوند عبور مدفوع را از کانال مقعد دچار مشکل می سازند.

التهاب روده

یبوست

اگر آب و مایعات کم مصرف می کنید و یا در رژیم غذایی خود فیبر را نگجانده باشید دچار یبوست خواهید شد که در این حالت معمولاً روده بزرگ آب مدفوع را به خودش می گیرد و باعث خشک شدن مدفوع می شود در نتیجه هنگام دفع مدفوع خشک مقعد شما را دچار درد و سوزش می کند. پس سعی کنید همیشه از مواد غذایی مسهل و فیبر دار به اندازه کافی مصرف نمایید تا دچار یبوست نشوید.

رابطه مقعدی

رابطه جنسی از راه مقعد ممکن است باعث ایجاد خراش و پارگی در اطراف مقعد شود و یا این که اگر رابطه مقعدی محافظت نشده باشد ممکن است باعث بیماری های جنسی مثل سیفلیس و کلامیدیا شود که اغلب به اشتباه فکر می کنند دچار بیماری التهابی روده شده اند.

اندومتریوز endometriosis

در برخی از زنان، بافت اندومتر وارد کانال روده بزرگ می شود که در این صورت عبور مدفوع همراه با سوزش می شود. علائم اندومتریوز حرکات دردناک روده ای در هنگام قاعدگی می باشد که در صورت مشاهده حتماً باید به متخصص زنان مراجعه نمایید.

زگیل تناسلی

اگر دلیل سوزش مقعد شما بعد از دفع مدفوع هیچ یک از مواردی که ذکر کردیم نبود ممکن است دلایل دیگری مثل سرطان باشد. باید بدانید که ویروس اچ پی وی HPV یا زگیل تناسلی فقط منجر به سرطان دهانه رحم نمی شود و در برخی موارد باعث سرطان مقعد هم می شود. اگر علاوه بر سوزش و یا درد مقعد کاهش وزن هم داشتید احتمال ابتلا به سرطان در شما بیشتر است. 

منبع : https://jarah.clinic/articles/%d8%b3%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d9%85%d9%82%d8%b9%d8%af/

موضوع مشکل حاد و یا غیر معمولی ای نیست که بابت آن خجالت بکشید.

  • golnar jody
  • ۱
  • ۰

کولکتومی یا جراحی برداشت روده بزرگ چیست و چه عوارضی دارد

در انتهای دستگاه گوارش، کولون که قسمتی از روده بزرگ می باشد قرار دارد. اگر بخشی از کولون یا همان روده بزرگ بیمار شود با استفاده از جراحی کولکتومی ( به انگلیسی Colectomy)، روده بزرگ برداشته می شود. کولکتومی در واقع جراحی برداشتن بخش آسیب دیده روده بزرگ می باشد که به دلایل مختلفی مثل پیشگیری از سرطان و … انجام می شود.

پولیپ یا سرطان روده بیماری خطرناکی می باشد که ممکن است حتی تا انتهای بیماری هیچ نشانه ای نداشته باشد. در اینجاست که اهمیت کولکتومی مشخص می شود و می توان با استفاده از این روش جان بیمار را نجات داد.

دلایل و کاربرد کولکتومی

این جراحی عمدتاً به خاطر دلایل زیر انجام می شود:

  • التهاب روده یا کولیت اولسراتیو
  • پیچ خوردگی روده یا ولولوس
  • عفونت و خونریزی شدید کولون
  • پولیپ هایی که باعث سرطان می شوند.
  • دیورتیکولیت
  • تومور در روده که باعث انسداد می شود.
  • سرطان روده بزرگ یا کولون 
  • بیماری کرون که با دارو بهبود نیافته است.

عوارض و خطرات 

نه تنها فقط این مورد بلکه همه جراحی ها عوارض و خطراتی با خود به همراه دارند مانند:

  • مشکلات تنفسی هنگام آلرژی و یا واکنش به داروی بیهوشی
  • سکته یا حمله قلبی
  • خونریزی و یا لختگی خون 
  • ذات الریه یا پنومونی
  • افزایش خطر ابتلا به دیابت، از آنجایی که کولون نقش مهمی در تنظیم قند خون دارد برداشتن آن می تواند خطر ابتلا به دیابت نوع دو را افزایش دهد.

خطرات و ریسک های برداشت روده بزرگ شامل این موارد می شود:

  • آسیب دیدن مثانه یا قسمت های مجاور
  • آسیب پوست استوما یا استومی
  • فتق هرنیا
  • پاره شدن زخم جراحی
  • خونریزی در درون شکم 

آماده شدن قبل جراحی

پزشکتان به شما توصیه می کند که از دو هفته قبل تمام داروهایی که مصرف می کنید حتی داروهای گیاهی و یا مکمل های ویتامینی را به او اطلاع دهید. لازم است که پزشک شما در جریان هرگونه بیماری قبلی که شما داشته اید قرار بگیرد.

معمولاً قبل از عمل از بیمار خواسته می شود که مصرف هرگونه داروهای رقیق کننده خون مثل ایبوپروفن ، آسپرین، وارفارین یا ناپروکسن را قطع نماید.

مصرف آب فراوان و غذاهای غنی از فیبر 

قطع مصرف سیگار

همچنین اقدامات لازم برای چند روز قبل از عمل شامل این موارد می باشد:

  • نوشیدن مایعات و آبمیوه
  • مصرف ملین و مسهل 
  • انجام تنقیه برای اینکه روده شما کامل تمیز شود.

بعد از رعایت این موارد شاید پزشکتان از شما بخواهد دوازده ساعت قبل از جراحی از خوردن و نوشیدن خودداری نمایید.

نحوه انجام کولکتومی

همان طور که گفتیم اگر بخشی یا همه روده بزرگ فرد بیمار شود و یا پولیپ و سرطان داشته باشد، پزشک یا بخشی از روده بزرگ را برمی دارد و دو سر روده را به هم متصل می کند به این حالت کولکتومی ساب توتال و یا کولکتومی جزئی گفته می شود. و یا اینکه کل روده بزرگ برداشته می شود که به این روش کولکتومی کامل گفته می شود. 

قبل از جراحی شما با بیهوشی عمومی بیهوش خواهید شد و بنابراین در حین عمل خواب بوده و دردی را حس نمی کنید. ممکن است جراح یا از روش لاپاراسکوپی و یا کولکتومی باز استفاده نماید.

اگر از لاپاراسکوپی برای جراحی استفاده شود از یک دوربین برای دیدن داخل روده شما استفاده می شود و جراحی از طریق برش های ریزی انجام خواهد شد. این روش نسبت به جراحی باز تهاجم کمتری دارد.

کولکتومی لاپاراسکوپی

اما در کولکتومی باز جراح برای دیدن روده شما به صورت مستقیم، یک شکاف تقریباً بزرگی بر روی شکم شما ایجاد می نماید.

کولکتومی باز

در واقع در هر دو روش پزشک با استفاده از برش به روده دسترسی پیدا می کند و بخش بیمار آن را برمی دارد و باقی مانده روده به هم وصل می شود و سپس برشی که ایجاد شده بود از طریق بخیه بسته می شود.

انواع دیگر کولکتومی

پروکتوکولکتومی: در این روش جراحی، کولون و رکتوم برداشته می شود.

همی‌کولکتومی: شامل برداشت قسمت چپ و یا راست کولون

بعد از جراحی

بعد از جراحی معمولاً سه تا هفت روز نیاز به بستری بیمار می باشد. نوع غذایی که بیمار مصرف می کند و اندازه آن و رژیم غذایی او باید تحت نظر باشد. بهتر است که دو تا سه روز پس از عمل مایعات مصرف شود و سپس کم کم مایعات غلیظ تر و بعد غذاهای نرم. در واقع دوره نقاهت و بهبودی کامل تقریباً دو ماه زمان می برد. 

کلستومی بعد از جراحی کولکتومی

ممکن است پس از جراحی کولکتومی روده سالم برای شما به قدر کافی باقی نمانده باشد در این حالت جراحی کلستومی هم انجام می شود که معمولاً موقت می باشد. سر و ته روده یا هر دو انتهای روده که سالم مانده از طریق یک بریدگی بر روی شکم آورده می شوند و کیسه ای بر روی این شکاف قرار می گیرد تا از طریق آن مواد زائد دفع شوند. این مورد همان استومی یا استوما می باشد که در اینجا به طور کامل درباره آن توضیح داده ایم.

منبع

  • golnar jody
  • ۱
  • ۰

پنومونی یا سینه پهلو کردن چیست و روش های تشخیص و درمان آن

پنومونی که در انگلیسی Pneumonia می باشد همان سینه پهلو و یا ذات الریه است که به التهاب ریه مربوط می شود. این بیماری در بیشتر موارد مانند سایر بیماری های خودایمنی بر اثر عفونت و یا ویروس ایجاد می شود.

کیسه های هوا در پنومونی ورم می کنند و داخل آن پر از مایعات می شود. در نتیجه میزان اکسیژن رسانی کاهش پیدا می کند.

نشانه های پنومونی

اکثر افرادی که به این عارضه دچار می شوند اغلب  دارای سرفه هایی خلط دار، تب و لرز شدید، نفس تنگی، درد شدید در قفسه سینه هستند. شایع ترین نشانه و علامت در افراد مسنی که به این بیماری مبتلا هستند گیجی می باشد.

در کودکان کمتر از پنج سال هم تب، سرفه، تنفس زیاد و یا اختلال در نفس کشیدن، از نشانه های پنومونی می باشد.

البته تب را نمی توان عامل تعیین کننده مناسبی برای این بیماری بدانیم زیرا بسیاری از امراض دیگر هم هستند که با علامت و نشانه تب همراه هستند. هم چنین کودکانی که زیر دو ماه هستند معمولاً سرفه نمی کنند و علامت های شدیدتر این بیماری بیشتر این موارد می باشد:

تشنج، استفراغ، کاهش یا افزایش دمای بدن، کاهش نیاز بدن به آب و تشنگی، کاهش هوشیاری، کبود شدن پوست.

انواع پنومونی و علائم هر یک از آنها 

سینه پهلو یا همان پنومونی از لحاظ باکتریایی معمولاً نشانه های مشابهی دارند مثلاً در پنومونی لژیونلا، نشانه هایی مانند شکم درد، اسهال و یا گیجی مشاهده می شود و یا در پنومونی از نوع استرپتوکوک پنومونیه، خلط هایی که از بیمار خارج می شود قهوه ای رنگ و یا سرخ هستند.

در پنومونی کلبسیلا که به ژله ارغوانی هم معروف است، خلط خونی یا هموپتیزی دیده می شود. البته خلط خونی در سایر بیماری ها هم مثل سل، سینه پهلو گرم- منفی، آبسه ریه و مخصوصاً در برونشیت حاد ظاهر می شود 

پنومونی مایکوپلاسما که با ورم غده های لنفاوی گردن، و یا عفونت گوش ظاهر می شود. در پنومونی ویروسی هم بیشتر خس خس کردن سینه مشاهده می شود. 

عوامل خطر

مهمترین مواردی که زمینه ابتلا به سینه پهلو را فراهم می کنند عبارتند از : مصرف الکل و سیگار، بیماری های مزمن ریوی، کبدی، کلیوی، نقص سیستم ایمنی بدن، مصرف داروهای سرکوب کننده و مسدود کننده مثل مهار‌کننده‌های پمپ پروتون یا مسدود‌کننده‌های H2. البته ناگفته نماند که با افزایش سن هم احتمال ابتلا به این بیماری بیشتر خواهد شد.

روش های تشخیص

در این مرحله معمولاً پزشک هم از نشانه های فیزیکی و هم از اشعه ایکس برای قفسه سینه جهت تشخیص پنومونی استفاده می کند.

در هر صورت تشخیص و پیدا کردن علت دقیق این بیماری کمی دشوار است. مثلاً در کودکان زیر دو ماه تنفس بیش از ۶۰ بار در دقیقه و یا در کودکان بین دو ماه تا یک سال تنفس بیش از ۴۰ بار در دقیقه و …ملاک قرار گرفته است.

اما در افراد بزرگسال اگر پنومونی خفیف باشد لازم به بررسی دقیق نیست زیرا خطر کمتری دارد اما اگر شرایط به گونه ای باشد که مجبور به بستری در بیمارستان باشند باید آزمایش خون، پالس اکسیمتری، رادیوگرافی قفسه سینه و همچنین شمردن کامل الکترولیت‌های سرم، سطح پروتئین واکنشی C و احیاناً آزمایش‌های عملکرد کبد انجام شود. 

درمان 

برای درمان این بیماری معمولاً آنتی بیوتیک و مسکن های معمولی، استراحت کامل، مصرف مایعات پاسخ می دهد. اما در افراد سالمند و یا افرادی که بیماری های زمینه ای دیگری هم دارند، نیاز به مراقبت بیشتر می باشد و حتی اگر فرد در منزل بهبود نیافت باید به بیمارستان مراجعه شود.

بر اساس آمار و اطلاعات در کل جهان حدود ۷-۱۳٪ مورد پنومونی کودکان باعث بستری شدن آنها در بیمارستان می شود. برای پذیرش بزرگسالان جهت درمان پنومونی در بیمارستان نمره ای به نام CURB-65 وجود دارد که به این صورت می باشد: اگر این نمره بین صفر تا یک باشد یعنی فرد میتواند خودش را در منزل درمان نماید و اگر نمره دو باشد بستری کوتاه مدتی در بیمارستان خواهد داشت، اما اگر این عدد بین سه تا پنج باشد پزشک توصیه می کند که فرد حتماً بستری شود.

پیشگیری

در آخر اینکه با رعایت این موارد ساده اما مهم می توان از بیماری خطرناک و تقریباً کشنده پیشگیری نمود:

  • ترک سیگار:  به دلیل اینکه سیگار بافت ریه ها را از بین می برد.
  • دور ماندن از افراد آلوده به این بیماری
  • اگر سن شما بالای ۶۵ سال می باشد و یا دارای بیماری هایی هستید که باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن شما می شود بهتر است واکسن مربوط به این بیماری را که همان واکسن پنوموکوک میباشد دریافت کنید.
  • در صورت سرماخوردگی و یا آنفولانزا هم واکسن آنفولانزا را بزنید.

منبع: کلینیک نوین 

  • golnar jody
  • ۱
  • ۰

مرکز لیزر بواسیر یا هموروئید در تهران، کلینیکها و بیمارستان های دولتی

بواسیر یا هموروئید Hemorrhoid به التهاب و متورم شدن سیاهرگ های اطراف ماهیچه های مقعدی گفته می شود که بر اثر دلایل مختلفی مثل یبوست، فشار و زور زدن هنگام دفع، بارداری و … به وجود می آید. البته بخش بزرگی از دلیل به وجود آمدن این بیماری در افراد رژیم های غذایی نادرست و عدم مصرف فیبر و مایعات کافی می باشد.

 

 

    بواسیر در دو نوع داخلی و خارجی ایجاد میشود. نوع داخلی آن به همراه علائمی مثل خونریزی و درد و سوزش هنگام دفع است و بواسیر خارجی هم این علائم را دارد، با این تفاوت که زائده ای گوشتی مانند از مقعد بیرون می زند که با دست هم جا نمی رود و نیاز به درمان های جدی تری مثل لیزر درمانی و یا جراحی دارد. 

    اما برای بسیاری از بیماران و افرادی که نیاز به درمان جدی تر برای این بیماری دارند ممکن است این سوال پیش بیاید که برای درمان بواسیر کجا باید بروم؟ و یا اینکه مراکز لیزر بواسیر در تهران کجاست؟؟؟ 

    به همین جهت در ادامه به معرفی کلینیک معتبر و تخصصی در این زمینه و همچنین بیمارستان های دولتی که عمل هموروئید با لیزر را به صورت سرپایی انجام میدهند، می پردازیم:

    کلینیک نوین 

    کلینیک نوین یکی از بهترین کلینیک های تخصصی در شهر تهران است که با استفاده از جدید ترین دستگاه های پزشکی و با کمک گرفتن از تکنیک مدرن لیزر به درمان انواع بیماری های ناحیه مقعد می پردازد. این کلینیک شامل مجموعه ای گسترده از پزشکان زبده و کارآزموده بوده که همگی متخصصانی با تجربه کافی در این زمینه هستند. همچنین پرسنل این مرکز از بهترین ها انتخاب شده اند تا بتوانند خدمات کافی را به بیماران عرضه نمایند. این کلینیک قادر است انواع بیماری های دردناک مقعدی شامل بواسیر(هموروئید)، شقاق، کیست مویی و فیستول را با استفاده از بهترین دستگاه های روز دنیا و بدون احساس درد و یا خونریزی، سرپایی درمان نماید. این مرکز سعی نموده ضمن فراهم آوردن امکانات روز دنیا، محیطی آرامش بخش و استرلیزه را در اختیار مشتریان خود قرار دهد تا بتوانند بیماری خود را در محیطی سرشار از آرامش درمان نمایند. یکی از ویژگی های درمانی این مرکز نوبت دهی سریع و نیز درمان سرپایی می باشد که موجب می شود، بیماران زمان بسیار کمتری را صرف درمان خود نمایند.

    مزایای درمان بواسیر در کلینیک نوین 

    رعایت کامل تمام موارد بهداشتی و استفاده از وسایل اختصاصی برای هر مراجعه کننده استفاده از بهترین و جدیدترین دستگاه های لیزر موجود  محیط و فضای آرام و بدون تنش و استرس  ارتباط با بیمار بعد از عمل  دستیاران خانم برای بیماران خانم حساس به این موضوع 

    امروزه بیماری های مقعدی در کمترین زمان ممکن و با استفاده از لیزر درمان می شوند، اما توجه داشته باشید، هنوز هم برای نتیجه گیری دلخواه از درمان، تخصص پزشک و مهارت او در این درمان حرف اول را می زند. پس به شما پیشنهاد می کنیم،  درمان بیماری خود را به متخصصان کلینیک نوین  بسپارید و شاهد نتیجه گیری سریع و قطعی درمان بیماری خود باشید. برای تماس با مرکز ما و دریافت مشاوره با شماره های زیر تماس حاصل نمایید:

    ۰۲۱-۸۸۸۷۱۰۴۷ و ۰۹۱۹۷۷۱۵۵۲۸

    اما ممکن است برخی بیماران بنا بر دلایلی مثل هزینه لیزر بواسیر در کلینیک ها و … تمایل به انجام این عمل در بیمارستان داشته باشند که در اینجا دو بیمارستان میلاد و بیمارستان ابن سینا را به شما پیشنهاد می کنیم که در هر دو بیمارستان جراحان حرفه ای و ماهر کولورکتال، مناسب ترین روش ها را برای درمان شما به کار می گیرند با این تفاوت که امکانات و مزایای درمان در کلینیک نوین با بیمارستان های دولتی قابل قیاس نیست و ممکن است عمل شما به صورت سرپایی انجام نشودو نیاز به بیهوشی باشد همینطور بعد از عمل در بیمارستان شاید لازم باشد بستری شوید و موارد دیگری که بهتر است قبل از هر اقدامی همه اینها در نظر گرفته شود تا بعداً باعث پشیمانی شما نشود. 

    در مورد هزینه عمل بواسیر یا هموروئید هم قبلاً به آن پرداخته ایم که اگر نگران هزینه های درمان هستید و برای صرفه جویی در هزینه ها و از لحاظ اقتصادی بیمارستان های دولتی را انتخاب می کنید باید بدانید که هزینه لیزر در کلینیک های تخصصی و با بهترین امکانات و مزایا تفاوت چندانی با بیمارستانهای دولتی ندارد و با توجه به مزایای لیزر و معایب بستری شدن در بیمارستان حتی می توان گفت لیزر هموروئید در کلینیک تخصصی مقرون به صرفه تر هم می باشد.

     

     

    • در این کلینیک بعد از لیزر و عمل بیمار به حال خود رها نمی شود و مدتی در ریکاوری می ماند تا بعد از اینکه اثر داروی بیهوشی از بین رفت مرخص شود. البته کلیه اقدامات در یک روز انجام خواهد شد و نیازی به بستری شدن نمی باشد.
    • golnar jody
    • ۱
    • ۰

    عکس مقعد

    تصویر و آناتومی آنوس یا مقعد

    آنوس یا مقعد منفذی است که در انتهای دستگاه گوارش قرار گرفته و در حقیقت خروجی و یا مخرج دستگاه گوارش محسوب می گردد. موقعیت آناتومیکی آن از انتهای راست روده، قسمت آخر کولون (روده بزرگ)، شروع می شود.
    خط آنورکتال (مقعدی-روده ای) مقعد را از راست روده جدا می نماید. بافت سختی به نام” فاسیا” مقعد را احاطه کرده و آن را به اندام های مجاور متصل می کند. عضلات حلقوی که اسفنکتر خارجی مقعدی نامیده می شوند، دیواره ی مقعد را تشکیل داده و آن را به حالت بسته نگه می دارند. غدد موجود در آن ناحیه نیز مایعی را ترشح می کند که باعث مرطوب شدن سطح آن می شود. دسته ای از عضلات نواری صفحه مانند که از ناحیه کف لگن شکل می گیرند، و عضلات levator (بالا برنده) مقعدی نامیده می شوند، مقعد را احاطه کرده اند. همچنین شبکه ای از عروق وریدی بر روی پوست مقعد وجود دارند.

     

    مقعد سالم

    مقعد سالم مقعدی است که تمامی اجزای آن هم از لحاظ ظاهری و هم از نظر عملکرد به درستی وظیفه خود را انجام دهند مثلاً دچار شلی و یا پارگی اسفنکتر، زگیل و زائده های گوشتی مانند، بیرون زدن قسمتی از بافت روده بزرگ، باز شدن مجرای مقعد و یا گشاد شدن کانال آن نباشد و در همه حالت سلامت طبیعی داشته باشد.

    عکس مقعده سالم

    برای آشنایی بیشتر شما با مقعد سالم و تشخیص آن از مقعد ناسالم عکس مقعده سالم را برای شما قرار داده ایم تا هم به علائم ظاهری بیماری های نشیمنگاهی مثل بواسیر توجه داشته باشید و هم اینکه اگر مشکل خاصی ندارید و مقعد شما همانند تصاویر زیر نرمال و سالم است بی جهت خود را درگیر توهمات بیماری های مقعدی نکنید.

    عکس مقعده سالم
    عکس مقعده سالم
    عکس مقعده سالم

     

    عکس مقعده سالم
    عکس مقعده سالم
    عکس مقعده سالم

     

     

    بیماری های مقعدی

    هموروئید (بواسیر) داخلی و خارجی: تورم عروق وریدی داخل رکتوم. این نوع از هموروئید را نمی توان از بیرون بدن مشاهده کرد. هموروئید خارجی عروق خونی متورمی است که در نزدیکی منفذ مقعد و یا ناحیه انتهایی خروجی آن وجود دارند.
    سرطان مقعد: این بیماری به ندرت اتفاق می افتد. عفونت یا ویروس پاپیلومای انسانی (HPV)، رابطه جنسی مقعدی و داشتن شرکای جنسی متعدد خطر بروز این بیماری را افزایش می دهند.
    تبخال مقعدی: رابطه جنسی مقعدی ممکن است که ویروس های هرپس HSV-1 و HSV-2 را منتشرنماید. علائم شامل زخم های دردناک در اطراف مقعد می باشد که ظاهر شده و خود بخود هم ناپدید می گردند.
    زگیل های مقعدی: عفونت با ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) می تواند منجر به ایجاد زگیل در داخل و اطراف مقعد شود.
    فیستول: یک مجرای غیرطبیعی بین مقعد و پوست باسن ایجاد می شود. بیماری های التهابی روده (کولیت کرون و اولسراتیو) یا داشتن سابقه جراحی قبلی، از علل شایع ایجاد این عارضه به شمار می آیند.
    شقاق: پاره شدن و بریدگی بر روی سطح مقعد می باشد، که اغلب به علت یبوست ایجاد می شود. داشتن درد، به خصوص هم زمان با حرکات روده، علامت اصلی این عارضه است.
    آبسه: توده ای عفونی در بافت نرم اطراف مقعد می باشد. ممکن است که به استفاده از آنتی بیوتیک ها و انجام درناژ (زهکشی) جراحی جهت درمان موثر آبسه مقعدی نیاز باشد.
    خارش مقعد: خارش در داخل و یا اطراف مقعد یک مشکل رایج است. در بیشتر موارد، هیچ علت جدی مسئول بروز این عارضه نمی باشد.
    درد دنبالچه: وجود درد ناگهانی و شدید در ناحیه مقعد و راست روده، به مدت چند ثانیه یا چند دقیقه، که خود بخود رفع می شود. علت این عارضه ناشناخته است.
    یبوست: در این عارضه مشکل عبور و خروج مدفوع شایع است و می تواند باعث ایجاد درد، شقاق های مقعدی و هموروئید شود.
    خونریزی مقعد: وجود خون قرمز روشن گاهی اوقات ناشی از هموروئید است، اما نیاز به ارزیابی های بیشتری برای پی بردن به سایرعوامل جدی تر دارد.

    • golnar jody
    • ۱
    • ۰

    گوشت اضافه و اختلالات مقعدی کودکان به چه دلیل ایجاد می شود و راه درمان آن چیست؟

    اختلالات مقعدی کودکان یا اکتسابی هستند و یا مادرزادی. برای نمونه در مشکلات مادرزادی، مقعد کودک بسته می شود. با اینکه این بیماری، یک نوزاد در سه هزار نوزاد را درگیر می کند جزء بیماری های شایع کودکان می باشد.

    درمورد بیماری های اکتسابی در نوزادان می توان شقاق و یا زخم مقعد و بواسیر یا هموروئید را نام برد. 

    در مورد نوزادان و کودکان یبوست هم می تواند عارضه این بیماری ها باشد و هم علت آن. به دلیل اینکه کودکی که دچار شقاق و یا سایر بیماری ها و اختلالات مقعدی باشد هنگام عمل دفع درد و خونریزی را تجربه خواهد کرد که بسیار برایش دردناک بوده و به دلیل همین ترسی که دارد سعی می کند جلوی دفع مدفوع خود را بگیرد که این امر باعث جمع شدن مدفوع در روده و خشک شدن آن و در نتیجه یبوست خواهد شد.

    بسیاری از مادران و والدین در ناحیه مقعد کودک خود گوشت های اضافه و یا بیرون زدگی مشاهده می کنند که برخی از آنها جای نگرانی ندارد و بعد از مدتی برطرف می شود اما اگر این زائده ها برطرف نشد و موجب درد و ناراحتی کودک به هنگام دفع شود باید علت آن پیگیری شود و اقدامات لازم برای درمان آغاز شود.

    ادامه مقاله 

    • golnar jody
    • ۱
    • ۰

    این بیماری با تحت تاثیر قرار گرفتن سیستم دفاعی بدن در مبارزه با عفونت خارجی ایجاد میشود. در نتیجه مقدار زیادی مواد شیمیایی وارد خون شده و التهابات گسترده ای ایجاد می کند و حتی ممکن است به اندام های بدن  آسیب وارد کند.

    علائم کشنده عفونت خون را جدی بگیرید!

    به گزارش ایتنا سپسیس نوعی عفونت خون است که به مسمومیت خون نیز معروف است. این بیماری با تحت تاثیر قرار گرفتن سیستم دفاعی بدن در مبارزه با عفونت خارجی ایجاد میشود. در نتیجه مقدار زیادی مواد شیمیایی وارد خون شده و التهابات گسترده ای ایجاد می کند و حتی ممکن است به اندام های بدن  آسیب وارد کند.

    باکتریها و عفونت از طریق جریان خون به همه اندام ها گسترش می یابد. سپسیس با لخته کردن خون، گردش آن در رگ ها را کاهش داده در نتیجه اکسیژن رسانی به اندام ها قطع شده و احتمال آسیب به آنها وجود دارد.

    در بدترین حالت، در اثر افت فشار خون بیمار دچار شوک سپتیک شده و ممکن است نارسایی عضوها مثل ریه ها، کلیه ها و کبد را در پی داشته باشد و یا حتی منجر به مرگ فرد گردد.

    سازمان بهداشت جهانی WHO تخمین می زند که بیش از 1 میلیون آمریکایی هر سال به سپسیس شدید دچار می شوند و  28 تا 50 درصد از این بیماران جان خود را از دست میدهند.

    علت چیست؟
    این بیماری در اثر عفونت در قسمت های دیگری از بدن ایجاد میشود و معمولاً شدید است. این عفونت می تواند از باکتریها یا ویروس ها و یا انگل های مختلفی نشات گیرد. اگر مشکل پزشکی جدی تری مانند آپاندیسیت، ذات الریه، مننژیت یا عفونت مجاری ادراری دارید، ممکن است در معرض خطر باشید.

    عفونت استخوان، بنام استئومیلیت، نیز می تواند به سپسیس منجر شود. در افرادی که در بیمارستان بستری هستند، باکتری ها ممکن است از طریق زخم جراحی، سوند ادرار و زخم بستر وارد بدن شوند. همچنین یکی دیگر از علت هایی که به این بیماری می انجامد، کیست مویی است. این بیماری مقعدی در اثر برگشت مو به داخل پوست ایجاد شده و موجب میشود، زخمی عفونی در نزدیکی مقعد پدید آید. در صورتی که بیمار نسبت به درمان کیست مویی یا سینوس پیلونیدال  بی توجهی کند، خطر عفونت خون دور از انتظار نیست.

    چه کسانی در معرض عفونت خون هستند؟
    گروه های خاصی از مردم در معرض خطر بیشتری قرار دارند. این افراد شامل موارد زیر هستند:

    - افرادی که به علت بیماری هایی مانند HIV / AIDS دچار ضعف سیستم ایمنی بدن هستند.
    - افرادی که از داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی بدن مانند استروئیدها استفاده می کنند، مثل افرادی که به تازگی پیوند عضو انجام داده اند.
    - بچه های کوچک
    - افراد سالخورده به ویژه افراد دارای سایر مشکلات سلامتی
    - افرادی که اخیراً در بیمارستان بستری شده اند و یا جراحی های بزرگی انجام داده اند.
    - افراد مبتلا به دیابت
    - افرادی که زخم یا سوختگی شدیدی دارند.
    - افرادی که در طی دوره معالجات سرطان به سر می برند.
     
    علائم
    از آنجا که عفونت می تواند به نقاط مختلفی در بدن گسترش یابد، پس می تواند علائم مختلفی نیز داشته باشد. در ضمن علائم عفونت خون خیلی سریع و در مراحل اولیه نیز خود را نشان میدهند.

    اولین علامت شایع ممکن است شامل تنفس سریع باشد. سایر علائم هشدار دهنده عبارتند از:

    - تب و لرز
    - کاهش دمای بدن
    - افزایش تعداد ضربان قلب
    - تنفس سریع و پی در پی

    با پیشرفت بیماری علائم دیگری از جمله موارد زیر نمایان میشوند:

    - تهوع و استفراغ
    - اسهال
    - سردرگمی یا عدم تمرکز
    - مشاهده نقاط قرمز که روی پوست
    - کاهش حجم ادرار
    - کاهش جریان خون
    در صورت بروز چنین علائمی بدون فوت وقت با پزشک خود تماس بگیرید. زیرا ممکن است عارضه وارد مراحل کشنده شده باشد.

    عوارض
    در صورت که برای اقدام نکنید، ممکن است عوارض شدیدتری پدید آید.

    - سپسیس : هنگامی رخ می دهد که بدن پاسخ ایمنی شدیدی به عفونت نشان دهد. این شرایط منجر به التهاب گسترده در بدن می شود و ممکن است به نارسایی اندام منجر شود که به آن سپسیس شدید گفته می شود. مبتلایان به بیماریهای مزمن بیشتر در معرض ابتلا به سپسیس هستند. دلیل این امر آن است که آنها سیستم ایمنی ضعیفی دارند و به تنهایی نمی توانند با عفونت مقابله کنند.
    - شوک سپتیک : یکی از عوارض سپتی سمی افت جدی فشار خون است. به این شوک سپتیک گفته می شود. سموم آزاد شده توسط باکتری ها در جریان خون می توانند باعث کاهش جریان خون شوند و به اندام های بدن آسیب وارد کنند. شوک سپتیک یک اورژانس پزشکی است. افراد مبتلا به شوک سپتیک معمولاً در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان تحت مراقبت قرار می گیرند. اگر دچار شوک سپتیک هستید ممکن است لازم باشد با دستگاه های مخصوص تنفس کنید.
    - سندرم پریشانی حاد (ARDS) : سومین عارضه سپتی سمی سندرم حاد تنفسی (ARDS) است. این یک وضعیت خطرناک برای زندگی است که مانع رسیدن اکسیژن کافی به ریه ها و خون می شود. اغلب به نوعی آسیب دائمی ریه منجر می شود و می تواند به مغز شما آسیب برساند و منجر به مشکلات حافظه شود.

    تشخیص
    تشخیص سپتی سمی و سپسیس از بزرگترین چالش های پیش روی پزشکان است. یافتن علت دقیق عفونت می تواند دشوار باشد. تشخیص معمولاً شامل طیف گسترده ای از آزمایشات است.

    پزشک علائم شما را ارزیابی کرده و در مورد تاریخچه پزشکی شما سوال می کند. پزشک معاینه جسمی انجام می دهد تا وضعیت فشار خون و دمای بدن را اندازه گیری نماید. همچنین ممکن است به دنبال علائم بیماری هایی باشد که با این وضعیت در ارتباط هستند، مثل :

    - ذات الریه
    - مننژیت
    - سلولیت
    - کیست مویی

    پزشک شما ممکن است از آزمایشات زیر برای بررسی  و تایید عفونت باکتریایی استفاده نماید.

    - ادرار
    - ترشحات زخم و زخمهای پوستی
    - ترشحات تنفسی
    - خون

    در مراحل بعدی شمارش سلول و پلاکت  انجام شده، همچنین آزمایشاتی را برای تجزیه و تحلیل لخته شدن خون انجام می گیرد.
    اگر این بیماری باعث ایجاد مشکلات تنفسی شود، ممکن است پزشک معالج میزان اکسیژن و دی اکسید کربن موجود در خون شما را بررسی کند.
    اگر علائم عفونت آشکار نباشد، ممکن است پزشک انجام آزمایش زیر را که به شکل دقیق تری است، توصیه نماید.

    - اشعه ایکس
    - MRI
    - سی تی اسکن
    - سونوگرافی

    درمان
    بیماران مبتلا به سپسیس برای کنترل عفونت باید در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان (ICU) بستری شوند. تا عملکرد اندام های حیاتی بدن مورد بررسی قرار گرفته و فشار خون تنظیم شود. تزریق مایعات و تنفس با دستگاه اکسیژن نیز می تواند در بهبودی موثر باشد.

    در مرحله بعدی و پس از شناسایی شدن عامل بیماری، پزشک داروهایی مخصوص را تجویز می نماید، تا علت بیماری را مورد هدف قرار دهد. مثلا در صورتی که عفونت عامل باکتریایی داشته باشد به بیمار داروهای آنتی بیوتیک داده میشود.

    برای حفظ فشار خون در حالت تعادل یا جلوگیری از ایجاد لخته های خون ممکن است بیمار مایعات و داروهای دیگر را به صورت تزریق وریدی  دریافت نماید. همچنین در موارد شدیدتر، ممکن است به انواع دیگری از درمان، مانند دستگاه تنفس یا دیالیز کلیه نیاز داشته باشد.  بعضی اوقات برای تخلیه یا تمیز کردن عفونت به جراحی نیاز است.

     

    • golnar jody